Ervaring

Ik heb inmiddels ruim 30 jaar ervaring in de gezondheidszorg. De eerste jaren heb ik gewerkt als fysiotherapeut. De laatste 25 jaar als leidinggevende binnen verschillende echelons. Hierbij was ik vooral werkzaam op tactisch/strategisch niveau, veelal opererend onder Raad van Bestuur. Mijn werkterrein betreft de zogenaamde AWBZ instellingen; Verpleeghuizen, Verzorgingshuizen, Thuiszorg, en instellingen voor lichamelijke/of verstandelijke gehandicapten. Naast de gezondheidszorg (AWBZ) heb ik ervaring opgebouwd binnen het Zorgkantoor, ziektekostenverzekeraar en de Jeugdzorg.

Ik heb ervaring op het gebied van veranderingen en crisismanagement. Hierin geef ik structuur aan. Ook ben ik gewend om met conflicten om te gaan. Een mensgerichte benadering is hierbij mijn uitgangspunt van handelen. Ook benader ik de verschillende onderwerpen procesmatig. Analyserend en resultaatgericht. Ik heb, binnen de verschillende instellingen, leidinggegeven aan diverse (groepen) disciplines variërend van thuiszorgmedewerkers tot artsen.

Ook ben ik al enige jaren werkzaam als docent. Ik verzorg cursussen/trainingen op het gebied van o.a. Veranderingsmanagement voor zorgorganisaties, budgettering voor hoger management en financiële planning voor hoger management.

Daarnaast coach ik leidinggevenden die werkzaam zijn onder andere in de gezondheidszorg.

In de uitgevoerde opdrachten ben ik werkzaam geweest in de volgende functies;

Onderstaand vind u een overzicht van opdrachtgevers: